Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szent Efrém Férfikar koncertje templomunkban

2018.12.15

Nem található automatikus leírás.A december közös ünnep Újvárosban, az öt templom utcájában, ahol az egymás mellett élő gyülekezetek nyolcadik éve várják közösen a fény születését, és hívják programjaikra az érdeklődőket az Öt Templom Advent fesztivál keretei között.A szélesre tárt templomajtók idén is hirdetik a sötétségbe burkolózó decemberi estéken: a fény születésének reménysége töltse el szívünket, és a várakozás idejében, felekezeti hovatartozástól függetlenül legyünk együtt.

 Az Öt Templom Advent keretében templomunkban is szép program várta az érdeklődőket: 2018. december 15-én az ortodox kóruséneklés hazai kiválóságai, a Szent Efrém Férfikar tagjai, Pál István Szalonnával és zenekarával kiegészülve koncerteztek templomunkban.

Magyarország legkedveltebb vokális együttesének óriási sikere bizonyította, hogy a bizánci rítusú vokális hagyomány különleges és kevéssé ismert világában szívesen merítkezik meg a magyar közönség. Ez alkalommal a győri zeneszerető hallgatóság is élvezhette a Szent Efrém Férfikar és meghívott vendégeik előadását, melynek során a keleti egyház adventjéből és a karácsony megünnepléséből kaphattunk hangzó ízelítőt.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek és cipők

A képen a következők lehetnek: 4 ember, belső tér

A képen a következők lehetnek: 5 ember, álló emberek és belső tér

A képen a következők lehetnek: 2 ember, álló emberek

A képen a következők lehetnek: 4 ember, emberek hangszerrel és álló emberek

A képen a következők lehetnek: 5 ember, álló emberek

A képen a következők lehetnek: 7 ember, emberek hangszerrel és belső tér

Forrás: Öt Templom Fesztivál facebook oldal