Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetés (2020.02.02.) Urunk bemutatása, évközi 4. hét

2020.02.04

- Jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy a zárszámadás ismertetésével és szavazásával kapcsolatos testületi ülésünkre február 9-én, vasárnap a 11 órai szentmise után kerül sor. Szertetettel hívjuk a testületi tagokat erre az alkalomra a sekrestyébe.

- Szintén február 9-én vasárnap a szentmise végén a Szent Balázs püspök és vértanú nevéhez kötődő torok-áldásban részesítjük a kedves testvéreket.

- Szeretettel jelezzük kedves Testvéreinknek, hogy szeretnénk felújítani-restaurálni templomunk monstanciáját. Erre a célra adományt gyűjtünk. A szentmisék előtt-után, vagy a plébánián a hivatalos ügyfél fogadási időben várjuk adományaikat! Nagylelkűségüket Isten fizesse meg!

- A győr-szigeti templomban a Betegek Világnapján (febr. 11.) immár 27. alaklommal kiszolgáltatják közösségileg a betegek kenetét. A 14.30-kor kezdődő szentmise főcelebránsa dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek lesz. Akik szeretnének részesülni a szentségben, jelentkezzenek személyesen vagy a győr-szigeti plébánián. Telefonon is lehet jelentkezni: 06-96-324-055 A szentség felvételéhez legyenek a kegyelem állapotában.