Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megvásárolható Zsebedics József atyának a győri szeminárium történetéről szóló könyve

2019.06.09

Kedves Testvérek!

covers_487702.jpg

Megvásárolható a tavaly elhunyt Zsebedics József Győr-Szigeti és Újvárosi plébános, a győri szeminárium történetéről és kispap éveiről szóló, 2010-ben íródott könyve 1000 ft-os áron.

Zsebedics atya életének utolsó szakaszában egy új, a kapuvári egyházról szóló könyvön dolgozott, amit sajnos váratlan halála miatt nem tudott befejezni. A kéziratot József atya egykori tanítványa Horváth Csaba  őrizte meg. Majd a kéziratot a kapuvári Dr. Pintér Gáborra , a Gartáért Alapítvány kuratóriumi elnökére bízta, hogy szakértelmével egészítse ki és fejezze be József atya könyvét. A könyv kiadásra vár...

 

Ezzel a jelképes 1000 ft-tal támogathatjuk József atya utolsó, félbe maradt kéziratának könyv alakban való megjelentetését, melyet -ha az anyagi forrás meglesz-, reményeink szerint mielőbb kezébe vehet a Kedves Olvasó is. Erre a célra további adományt is elfogadunk, hálásan köszönjük! 

A szeminárium történetéről szóló könyv (limitált számban) megvásárolható a Győr-Újvárosi és Szigeti templomokban a szentmisék előtt és után! Fizetni a sekrestyében lehet. 

 

A könyv kiadására pénzadományt várunk a győr-szigeti plébánián és a templomban, illetve újvárosi templomunkban is. Érdeklődni a sekrestyében.

A könyvet Kapuváron is meg lehet vásárolni (limitált számban) a plébánián, ahol további adományokat is elfogadnak erre a nemes célra.

 

Isten fizesse meg mindenkinek a jóságát!

Köszönettel: Horváth Csaba papnövendék