Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rózsafüzér társulat

2011.12.15

     Rózsafüzér társulat Győr-Újváros      

 

Magyarországon a Mária tiszteletnek nagy hagyománya van. Mutatja a Májusi litániák, és az októberi rózsafüzér ájtatosságok. A Rózsafüzér mondásával nemcsak a megváltás eseményeit élhetjük át, hanem részesei lehetünk Mária szeretetének és imájának és szívközelségbe kerülhetünk Krisztussal.

 

Egyedül ő élte át legmélyebben Jézus emberségének titkát: születését, gyermekkorát, tanításait, csoda tételeit, kereszthordozását, kereszthalálát, feltámadását és mennybemenetelét.

A mi Szűzanyánk Jézushoz vezeti azokat, akik közbenjárásáért imádkoznak. Ezt tesszük jelenleg 20 rózsafűzér tagunkkal együtt.  

 

Célja: tagjainak a rózsafüzér imádkozásával való megszentelése. A tagok a keresztény testvériség jegyében egyformán részesednek a a rózsafüzér lelki javaiból. Tagja lehet minden katolikus keresztény, a felvétel a tagkönyvbe való beírással történik.  

 

A tagok vállalják hogy naponta bárhol elimádkozzák a rózsafüzér egy tizedét, valamint a hónap első vasárnapján a szentmise előtt elimádkozzák valamelyik rózsafüzért.

 

Szeretettel hívunk és várunk, légy te is a Rózsafüzér Társulat tagja, hogy együtt imádkozzunk családjainkért, plébániai közösségünkért, a békéért, a tévtanítókért, és mindazokért akiket Isten elénk ad.  

              Rózsafüzér királynéja  Könyörögj érettünk   

 

Szűz Mária kísérjen életünk minden napján:

Fazakas Gyöngyi Mária kedves nővér OSM